Een nieuwe Dark Souls 3 trailer met superhelden

Dark Souls 3 art

Nog een paar dagen en we mogen aan de slag met Dark Souls 3. Om jullie even wakker te schudden (en om jullie op 12 april vervolgens weer helemaal kapot te slaan) heeft From Software een nieuwe trailer vrijgegeven.

Zelfs Batman en Superman zijn onder de indruk van de Dark Souls serie. Dat blijkt maar weer uit de volgende trailer die is vrijgegeven door Dark Souls op hun Twitter pagina.

Natuurlijk zijn dit niet Ben Affleck en Henry Cavill die reageren op de vraag hoe ze de Dark Souls serie hebben ervaren, maar werd ze gevraagd hoe ze omgingen met de hoeveelheid kritiek die ze hebben gekregen over hun film Batman v Superman. Dit kleine clipje waar Cavill vooral het woord heeft en Affleck een beetje treurig er naast zit te kijken is razend snel getransformeerd tot een meme. Hier heeft Namco Bandai dus mooi gebruik van gemaakt om zo hun nieuwe Dark Souls game te promoten.

Een leuke marketing strategie met humor, zouden meerdere studios hier gebruik van moeten maken of is het iets te misleidend, aangezien de clip is bewerkt waardoor het lijkt alsof de twee acteurs reactie geven op de vraag wat zij denken over de game?

Zijn jullie klaar voor de nieuwe Dark Souls? Laat in een reactie weten of jij hem gaat halen en waar je het meest naar uit kijkt! Je kunt ook in onze poll invullen welke games je gaat halen deze maand.

Dark Souls 3 is al uit in Japan en zal ook op 12 april worden uitgegeven in Noord Amerika en Europa voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek