Dark Souls III Ashes of Ariandel DLC nu beschikbaar

Dark Souls III DLC

De Ashes of Ariandel DLC voor Dark Souls III ging al eerder perongeluk live op Xbox One. Deze werd natuurlijk weer teruggetrokken. De DLC is nu terug op schema. PC spelers konden via Steam iets eerder beginnen. Voor PS4 en Xbox One spelers mocht het wachten duren tot de nacht van 24 oktober. Dat wil zeggen dat de DLC nu op alle platforms live is. 

De eerste DLC voor vermoedelijk het laatste deel in de Dark Souls is dus nu voor iedereen beschikbaar. In Amerika kost de DLC zo’n 15 dollar. Spelers kunnen de DLC in een bundel met de tweede, nog niet aangekondigde DLC, kopen voor 25 dollar. Spelers zullen in Ashes of Ariandel naar het bevroren Ariandel moeten reizen om daar een bron van kwaad te verslaan. Spelers zullen zich weer in een painted world bevinden. Dit is niet de painted world, Ariamis, die we uit de eerste Dark Souls kennen.

Tijdens de reis zullen spelers ontdekken wat er precies is gebeurd en waarom (en natuurlijk door wat) de regio vernietigd is. Om het hele verhaal te begrijpen zul je je ogen weer goed open moeten houden en een hoop item descriptions moeten lezen. De DLC bevat natuurlijk nieuwe wapens, armor sets en magic. Bij de bevroren setting komen een hoop bijpassende nieuwe vijanden kijken. Waaronder vikingen, hollow soldiers en wolven.

Dark Souls III DLC

Over de tweede DLC is nog niet veel bekend. Het enige dat zeker lijkt de zijn is dat de tweede (en waarschijnlijk laatste DLC) in begin 2017 verschijnt. Dark Souls bedenker Hidetaka Maiyazaki bevestigde dat From Software bezig is een nieuw deel in de Armored Core serie. Daarnaast komt nog een game die enkel als “een beetje raar” wordt beschreven. Daarmee werd ook duidelijk dat er waarschijnlijk geen opvolger van Dark Souls III komt. Dat is ook niet de intentie van de studio.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek