Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  24 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Dark Souls III breekt verkoop records

Dark Souls III records

Dark Souls III heeft een record brekend debut genoten. Bandai Namco maakte bekend dat de RPG, ontwikkeld door From-Software, de meest succesvolle launch day voor de publisher tot nu toe heeft gehad. Daarnaast is de game nu de snelst verkopende game ooit voor het bedrijf. Samengevat heeft Dark Souls III een ontzettend sterke eerste week gehad.

Bandai Namco maakte in de press release geen specifieke cijfers bekend voor de verkoop van de game. Wel kwam er een nieuwe trailer uit:

In de trailer zijn de lovende reviews te zien. Wij gaven de game een 8.6/10 en zijn ook zeer positief onder de indruk over de game. Een waardige afsluiting en misschien wel het beste deel tot nu toe.

Dark Souls III kwam in Japan op 24 maart uit voor de release in het westen op 12 april. In de UK was de game gelijk al een chart topper in de launch week. De cijfers voor de US zijn nog niet bekend. De NPD Group zal de april report in mei uitbrengen. Niet alles is vlekkeloos verlopen voor Dark Souls III. Een PC probleem zorgt er voor dat de game crasht bij sommige spelers. Er verschijnt vandaag een patch maar die zal niets doen aan dit probleem. We wachten dus af.

Intussen staat de eerste DLC voor de game al op de planning. Deze zal waarschijnlijk na de zomer verschijnen. Wat de DLC zal toevoegen is nog niet bekend. De reclame voor de DLC wijst erop dat er onder andere nieuwe maps, bosses, enemies, wapens en armor sets zullen worden toegevoegd. De Season pass zegt dan ook:

Challenge yourself with new maps, bosses, enemies, and additional weapon and armor sets. Prepare yourself once more and embrace the darkness.

Dark Souls III heeft verschillende eindes waarvan de meeste geen sprookjes verhaal zijn. Trouw aan de rest van de serie, zal de game dus eindigen met een donkere toon. Of de DLC eindes zal toevoegen of veranderen is niet duidelijk.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek