Dark Souls publisher kondigt nieuwe game aan: Code Vein

Bandai Namco brengt ons een mooie aankondiging, en dat nog eens eerder dan dat de bedoeling was. Code Vein wordt een Dungeon Crawler RPG met veel exploratie elementen. De game wordt gemaakt door hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de God Eater serie. Bekijk de trailer hier boven!

In een post-apocalyptische nabije toekomst nemen spelers de rol aan van een zogeheten Revenant. Er zijn vampieren met superkrachten losgebroken die leven onder ”Vein”. Jij als Revenant hebt bloed nodig om niet te veranderen in iets wat een ”Lost” heet. Met het Buddy systeem kan je een AI-controlled companion met je meenemen en deze zal je ook helpen in-game en in gevechten.

De volledige game is nog lang niet klaar en komt pas laat 2018 volgens het schema. Op 20 april komt er een grotere aankondiging, wat vind jij?! #PrepareToDine

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek