Dark Souls Remastered level design ongewijzigd

dark souls remastered

We weten nu al even dat er een Remasterd versie van de welkbekende game Dark Souls aankomt. De titel, die bekend staat om zijn moeilijkheidsgraad, zal op de Switch verschijnen. Dat riep gelijk al vragen op. Nintendo heeft een aantal dingen duidelijk gemaakt.

Zo zal het level design ongewijzigd blijven. De level design was dan natuurlijk ook een van de meest belangrijke aspecten van Dark Souls. Zo vormen de vijanden wel een uitdaging, maar werd het vaak nog net even erger wanneer je een gevecht aanging in een krappe gang en steeds tegen de muur aansloeg of zo hard je best deed in een gevecht op een brug om uiteindelijk in de afgrond te eindigen.

Dark Souls remastered

Dan rest ons de vraag “wat zal er dan wel veranderen?”. Ook daar was Nintendo duidelijk over. Er zullen verschillende verbeteringen in de online multiplayer komen. Daarnaast zullen graphics aangepakt worden om te zorgen dat Nintendo Switch spelers op hun gemak van de game kunnen genieten.

Dat de level design hetzelfde zal zijn, wil echter nog niet zeggen dat er geen tweaks gemaakt zijn voor de plaatsing van vijanden, items of andere dingen. Dat is dus nog niet duidelijk. Nintendo merkte wel op dat er password matchmaking beschikbaar zal zijn. Vroeger waren spelers voor hulp vaak afhankelijk van willekeurige voorbijgangers. Het zal op de switch dus makkelijker zijn om elkaar te kunnen vinden.

Nintendo heeft dus veel antwoorden gegeven over de aankomende Dark Souls Remaster. Wat niet duidelijk werd is of de lange lijst van exploits, bugs en glitches aangepakt zal worden. (het zijn er nogal wat).

 

De release van Dark Souls Remastered zal op 24 mei 2018 zijn. Naast de Remaster versie is voor Japan een Dark Souls Trilogy editie aangekondigd. Of deze buiten Japan verkrijgbaar zal zijn is nog niet duidelijk. De Trilogy editie zal omgerekend ongeveer 500 dollar kosten. Daarbij krijgen spelers een speciale bust, book ends, een boek met daarin alle items in de game en een memorial art set.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek