Dark Souls Remastered nu verkrijgbaar op Steam

Dark Souls Remastered

Dark Souls Remastered is vandaag al beschikbaar op Steam. De game stond oorspronkelijk gepland voor 25 mei, maar kan vandaag al aangeschaft worden in de Steam Store. De PS4 en Xbox One-versies zullen wel pas morgen beschikbaar zijn.

Dark Souls Remastered zou op 25 mei gereleased worden voor de PS4, Xbox One en PC, maar de PC-spelers hebben geluk. De game is namelijk nu al beschikbaar in de Steam Store. De game kan opgepikt worden voor €39,99. De reviews van de game zijn over het algemeen goed, maar de Steam-spelers beoordelen de game op verschillende manieren. Dark Souls Remastered is een remake van de eerste game uit de Dark Souls-serie. De game gaat uitgebracht worden op de PS4, XBox One, PC en Switch. De Switch-versie is echter uitgesteld en zal pas ergens in de zomer beschikbaar zijn.

Remastered

De remake van Dark Souls zal grotendeels dezelfde game blijven als het origineel. De game zal grafisch beter in elkaar zitten en een hogere framerate bevatten. De online-mode kan dit keer tot 6 spelers tegelijk in een spel gooien en heeft de optie om specifieke spelers aan te vallen door het gebruik van wachtwoorden. De Remastered versie zal ook alle DLC bevatten, die toegevoegd zijn aan het eerste deel van Dark Souls. De Remastered versie zal dus voor de echte Dark Souls-fan een game zijn om even op te pikken om de game te herbeleven met de kwaliteit van games van vandaag.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek