Dark Souls: Remastered onderweg naar Nintendo Switch

Tijdens de Nintendo Direct Mini van 11 januari 2018 heeft Nintendo aangekondigd dat de Dark Souls franchise zijn debuut gaat maken op de hybride console. De eerste Dark Souls game verschijnt namelijk in een nieuw jasje voor de Nintendo Switch.

Dark Souls: Remastered verschijnt op 25 mei voor de Nintendo Switch. Dit is de eerste keer dat de franchise op een Nintendo platform speelbaar is en ook de eerste keer dat een Dark Souls game onderweg speelbaar is. De remaster van de game komt inclusief de Artorias of the Abyss DLC en zal hogere resolutie en framerate bieden dan de originele game.

Tijdens de Direct Mini zijn een hoop nieuwe Switch titels aan bod gekomen. Zo zal Donkey Kong terug keren naar het platform in Donkey Kong Country: Tropical Freeze en krijgt Mario opnieuw een eigen tennis game. Je kunt de volledige Nintendo Direct Mini hier terug zien.

Dark Souls: Remastered zal verschijnen voor Nintendo Switch. Playstation 4, Xbox One en Windows PC

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek