Dark Souls Remastered patch rekent af met valsspelers

Dark souls remastered patch

Bandai Namco heeft details over een aankomende Dark Souls Remastered patch losgelaten. De patch zal verbeteringen brengen voor de multiplayer mode van de game. De patch komt vandaag al uit. Servers zullen tijdens het onderhoud dan ook offline zijn.

Spelers zullen echter gewoon verder kunnen gaan met offline play. Naast de maatregelen die worden getroffen om met valsspelers af te rekenen, zal de nieuwe patch ook een aantal bugs oplossen. Zo was er sprake van een bug die er voor zorgde dat The Four Kings niet goed voorkwamen in The Abyss. Daarnaast een aantal veranderingen in Dark Souls die er voor zullen zorgen dat in game messages van andere spelers goed weer worden gegeven en een oplossing die er voor gaat zorgen dat het aantal estus flask gebruiken correct zal worden weergegeven, zelfs wanneer er een Black Separation Crystal wordt gebruikt.

dark souls remastered patch

Voor spelers die meer willen weten over de patch zijn de volledige patch notes beschikbaar gemaakt.

Server Maintenance Times

Playstation 4

  • Coordinated Universal Time (UTC): 01:00 – 03:00
  • Japanese Standard Time (JST): 10:00 – 12:00
  • Central European Standard Time (CEST): 03:00 – 05:00
  • Pacific Daylight Time (Maintenance begins on July 10 in the PDT time zone) (PDT): 18:00 – 20:00

Xbox One

  • Coordinated Universal Time (UTC): 01:00 – 07:00
  • Japanese Standard Time (JST): 10:00 – 16:00
  • Central European Standard Time (CEST): 03:00 – 09:00
  • Pacific Daylight Time (Maintenance begins on July 10 in the PDT time zone) (PDT): 18:00 – 00:00

Steam/PC

  • Coordinated Universal Time (UTC): 08:00 – 10:00
  • Japanese Standard Time (JST): 17:00 – 19:00
  • Central European Standard Time (CEST): 10:00 – 12:00
  • Pacific Daylight Time (PDT): 01:00 – 03:00

Patch Notes

All Platforms

  • Fixed a bug in which The Four Kings are not displayed properly in The Abyss.
  • Fixed a bug in which the ending comes up in Kiln of the first flame without defeating the boss when you do specific moves before the boss area.
  • Fixed a bug in which player’s clear data is erroneous when the application is finished on specific conditions after defeating Gwyn, Lord of Cinder.
  • Fixed a bug in which messages are not displayed to other players on asynchronous online.
  • Fixed a bug in which session matching stops during online mode when the player fails to join the session where blocked players are playing.
  • Fixed a bug in which the number of Estus Flask possessions is not displayed properly when you return by Black Separation Crystal.
  • Improved the security against cheating during online multiplayer.

Playstation 4

  • Fixed a bug in which the application cannot be launched.

Playstation 4 and Steam/PC

  • Fixed a bug in which players become invisible during online multiplayer.

Xbox One

  • Fixed a bug in which after players reset their stats and create a new profile, the new profile still features the reset stats.

De Dark Souls remaster werd goed ontvangen en heeft de problemen met frame rate in de originele versie goed aangepakt.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek