Dark Souls Remastered uitgesteld voor Nintendo Switch

Dark Souls Remastered

Voor degene die in mei aan de slag wilde gaan met een van de meest zenuwslopende games van dit tijdperk heeft pech. From Software laat weten dat ze de remaster van Dark Souls zullen verzetten naar een release in de zomer.

Praise the sun kun je nu wel zeggen. We zullen immers moeten wachten tot deze in volle glorie gaat schijnen voordat we aan de slag mogen met Dark Souls op een Nintendo console. Tenminste, als de zon in zijn volle glorie gaat schijnen in dit kikkerlandje. Dark Souls Remastered zal voor de Nintendo Switch verschijnen in de zomer. Een definitieve nieuwe release datum is niet bekend gemaakt. Er is geen woord gerept over de Xbox One, Windows of Playstation 4 versie van de remaster. Dit zou betekenen dat deze wél verschijnen op 24 mei.

Dit zal de eerste keer zijn dat Nintendo enthousiasten aan de slag mogen gaan met een Soulsborne game. Natuurlijk wordt de hele game in zijn volledigheid klaargestoomd voor de Nintendo console met alle voordelen van dien. Amiibo’s!

Ga jij aan de slag met de remaster van Dark Souls? Zo ja, wacht jij op de Switch versie?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek