Darkest Dungeon: The Crimson Court DLC nu beschikbaar

De eerste DLC voor de masterlijke indie-game Darkest Dungeon is nu verkrijgbaar. In de DLC genaamd The Crimson Court kunnen spelers beginnen met een nieuwe campaign, dat met zich meebrengt een nieuwe class en een hoop mooie nieuwe locaties en frustrerende vijanden.

De campaign in de DLC speelt zich op hetzelfde moment af als de main story van Darkest Dungeon en voorziet de spelers van meer background informatie over de verteller. Spelers zullen een nieuwe area genaamd The Courtyard verkennen, waar ze vier nieuwe bosses tegen zullen komen. Ook kunnen je personages nu geïnfecteerd raken met de Crimson Curse, waardoor ze langzaam in twilight vampieren veranderen. Deze worden opgejaagd door de ronddolende Fanatic, dus pas goed op als je zieke avonturiers meeneemt op een expeditie.

Om de nieuwe vijanden te lijf te gaan, krijg je in The Crimson Curse ook de beschikking over de Flagellant-class, een healer die buffs kan uitdelen maar zichzelf daardoor debufft. Ook kun je voor alle characters nieuwe trinkets vinden die ze kunnen voorzien van sterke set bonussen. The Crimson Court is slechts voor een tientje te koop op de PC. helaas is er geen info over een PS4- en Vita-release vrijgegeven.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek