Darksiders 3 Horse With No Name Trailer

Darksiders 3 heeft een nieuwe trailer gekregen op YouTube. De trailer heet Horse with no name en gebruikt ook het gelijknamige liedje. De game zal waarschijnlijk gereleased worden op 27 november.

Darksiders 3 is het derde deel van de Darksiders-serie. In de Darksiders-serie volg je het verhaal van de four Horsemen. In deel 3 speel je als Fury, de sister of War and Death. Het doel van de game is om de zeven dodelijke zonden te bestrijden. Deze hebben namelijk de aarde overspoeld en dit betekent dat er vele wezens rondlopen, die een gevaar betekenen. Het is aan Fury de taak om de hel te betreden en de zeven dodelijke zonden tegen te houden.

Darksiders is een hack and slash action-adventure game. In deel 3 komen naast de bekende mechanics van de game-serie ook level en crafting mogelijkheden. Het bestuurbare personage Fury is een mage, die naast magie ook verschillende wapens kan gebruiken. Enkele voorbeelden van deze wapens zijn zwaarden, zwepen en dolken. Naast deze verschillende wapens kan Fury in verschillende elemental forms veranderen. Deze verschillende vormen geven haar verschillende combat vaardigheden.

Als je de vorige trailers van Darksiders 3 hebt gemist, kun je ze hieronder bekijken:

Darksiders 3 zal op 27 november gereleased worden op de PS4, XBox One en PC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek