Darksiders 3 stapt uit het duister, bekijk de trailer!

THQ is terug, dat is een beetje oud nieuws, maar Darksiders 3 is nog verser dan de warme broodjes van de bakker! De game staat gepland voor een 2018 release, maar de eerste trailer is al verschenen.

Zoals je kunt zien in de trailer introduceert het derde deel in de franchise een nieuwe speelbare character, genaamd Fury. Fury maakt gebruik van magie en haar zweepje, maar door haar magie kan ze verschillende vormen aannemen, welke elke met een uniek wapen zijn uitgerust.

Zoals je gewend bent zal de game een Darksiders achtige sfeer hebben waarbij je rond zult zwerven in een post-apocalyptische ruimte die je mee neemt naar de hoogste toren van de Hemel en de diepste put van de Hell, allemaal aangetast door oorlog en reclaimed door de natuur.

Darksiders 3

Totaal onbekend met de serie, maar lijkt het je wel interessant? Dan is er goed nieuws. Darksiders en Darksiders 2 verschenen oorspronkelijk voor de vorige generatie consoles. De Darksiders Warmastered en Darksiers 2 Deathinitive Edition zijn verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Xbox One

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek