Darksiders Remaster in oktober?

darksiders

De action adventure hack-n-slash game Darksiders verscheen oorspronkelijk zes jaar geleden voor PS3, Xbox 360 en PC. De kans is groot dat een remaster in oktober verschijnt op next-gen consoles!

Een Spaanse gamingwebsite meldt dat namelijk. Volgens hen zou ontwikkelaar van de game Nordic Games tijdens Gamepolis 2016 hebben aangekondigd dat Darksiders een remaster krijgt op de PS4, Xbox One, PC en Wii U. De game werd destijds ontwikkeld door THQ, maar doordat zij failliet gingen, heeft Nordic Games de rechten van de game overgekocht. Onder Nordic Games is dan ook de remaster versie van Darksiders 2, Deathinitive Edition, uitgebracht. Het gerucht gaat dat de remaster in oktober al beschikbaar zal zijn voor next-gen consoles.

Nordic Games heeft echter nog niks bevestigd, maar de Spaanse site meldt dat de ontwikkelaar er op Gamescom 2016, dat elk jaar in Keulen plaatsvindt, meer over zal loslaten. Onze redactie zal aanwezig zijn op Gamescom, dus je hoort er meer over van ons!

Over de game

Mocht je nooit de kans gehad hebben om Darksiders te spelen, dan hebben we bij deze een korte inleiding voor je! De game haalt inspiratie uit het verhaal van De vier ruiters van de Apocalyps. Deze bijbeltekst gaat over de verschijning van vier ruiters en paarden, die het eind der tijden aanduiden. De ruiters staan voor de Antichrist, Oorlog, Honger en Ziekte.

In de game speel je als de ruiter Oorlog (War) en moet je op hack-n-slash achtige wijze de omgeving ontruimen van vijanden. Het verhaal zit vol met bijbelse verwijzing en brute actie. Bekijk de trailer van de originele Darksiders hier beneden.

De remaster van de game verschijnt naar gerucht in oktober voor PS4, PC, Xbox One en Wii U. De originele Darksiders is online nog te downloaden op last-gen consoles en via Steam.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek