Days Gone – One Bullet Teaser Trailer

Sony Playstation heeft een nieuwe teaser trailer geplaatst op Youtube met de naam One Bullet TV Commercial. Het is een zeer compacte trailer die Days Gone in een spannend daglicht zet waarbij Deacon in het nauw wordt gedreven.

De trailer is bedoeld als reclame voor TV, vandaar de zeer korte duur van de trailer. Deacon bevind zichzelf in een positie waar hij nog maar één kogel over heeft. Nadat er één freaker opstaat en begint te schreeuwen volgt er een horde van andere freakers. “One bullet left, who’s it for?”

De schept een bepaalde sfeer van een meedogenloze wereld zoals we nog niet eerder gezien hebben. Alles en iedereen heeft het op je gemunt en je wordt voortdurend opgejaagd door de gevaren die rondzwerven. In wat voor manier zal deze kogel jou kunnen redden? Verlossing, of strijd?

Days Gone verschijnt 26 april exclusief voor Playstation 4 en Playstation 4 Pro.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek