Days Gone: Playstation 4 VS Playstation 4 Pro

Days Gone

De Playstation 4 Pro is een veel besproken item op dit moment. Naast de discussies over het missen van de 3,5mm-jack in de nieuwe iPhone is ook de 30fps VS de 60fps van de Playstation 4 een trending topic. 

De Playstation 4 Pro zal grafisch krachtiger zijn en is in staat om games op 1080p te runnen in 60fps. Helaas gaat deze lol niet voor alle games op. Zo blijkt Bioware’s Mass Effect Andromeda te draaien op 30fps, ongeacht op welke PS4 het wordt afgespeeld. Gelukkig zijn er heel veel games die wel gebruik maken van de kracht van de nieuwe Playstation. Voornamelijk de First-Party games. Waaronder ook: Days Gone.

Days Gone maakt gebruik van de kracht van de nieuwe Playstation 4 Pro. Hier beneden zijn alvast twee screenshots gedeeld door Bend Studio.

Days GoneDays Gone

Om een voorbeeld te geven over het verschil tussen de Playstation 4 en de Playstation 4 Pro, bekijk onderstaande afbeelding:

Days Gone

Bron: Loudninja (NeoGaf)

Er is duidelijk een groot verschil tussen de textures. Als je kijkt naar beide personages zie je dat de eerste afbeelding (Playstation 4 Pro) gebruikt maakt van verfijnde textures waardoor het beeld er een stuk scherper uit ziet. Kijk voor een mooi voorbeeld hiervan naar de ondergrond.

Days Gone heeft nog geen release datum. De game verschijnt uiteindelijk exclusief voor de Playstation 4 en de Playstation 4 Pro.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek