Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Days Gone: Playstation 4 VS Playstation 4 Pro

Days Gone

De Playstation 4 Pro is een veel besproken item op dit moment. Naast de discussies over het missen van de 3,5mm-jack in de nieuwe iPhone is ook de 30fps VS de 60fps van de Playstation 4 een trending topic. 

De Playstation 4 Pro zal grafisch krachtiger zijn en is in staat om games op 1080p te runnen in 60fps. Helaas gaat deze lol niet voor alle games op. Zo blijkt Bioware’s Mass Effect Andromeda te draaien op 30fps, ongeacht op welke PS4 het wordt afgespeeld. Gelukkig zijn er heel veel games die wel gebruik maken van de kracht van de nieuwe Playstation. Voornamelijk de First-Party games. Waaronder ook: Days Gone.

Days Gone maakt gebruik van de kracht van de nieuwe Playstation 4 Pro. Hier beneden zijn alvast twee screenshots gedeeld door Bend Studio.

Days GoneDays Gone

Om een voorbeeld te geven over het verschil tussen de Playstation 4 en de Playstation 4 Pro, bekijk onderstaande afbeelding:

Days Gone

Bron: Loudninja (NeoGaf)

Er is duidelijk een groot verschil tussen de textures. Als je kijkt naar beide personages zie je dat de eerste afbeelding (Playstation 4 Pro) gebruikt maakt van verfijnde textures waardoor het beeld er een stuk scherper uit ziet. Kijk voor een mooi voorbeeld hiervan naar de ondergrond.

Days Gone heeft nog geen release datum. De game verschijnt uiteindelijk exclusief voor de Playstation 4 en de Playstation 4 Pro.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek