Days Gone Story Trailer

Days Gone is nog maar één maand van ons verwijderd en Playstation toont opnieuw een trailer voor de Playstation 4 exclusive zombie game. In deze trailer zien we iets meer van het verhaal in Days Gone.

Tijdens State of Play toont Sony de nieuwe PS4 exclusive tegen het einde van de uitzending. In deze gloednieuwe trailer zien we meer personages en een beetje van hun rollen in de game. Niet alleen de trailer, maar ook enkele gameplay fragmenten werden getoond waarin Deacon het opnam tegen een grotere freaker.

Daarnaast zagen we strategische manieren om vijandelijke mensen uit te schakelen. In plaats van zelf het vieze werk te doen, kan je een horde freakers richting je vijanden lokken om hun het werk op te laten knappen. Uiteraard zal je achteraf zelf met de freakers die overblijven moeten afrekenen.

Days Gone verschijnt 26 april exclusief voor Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek