Days Gone toont release date in een nieuwe trailer

Het is al een hele poos geleden sinds Days Gone werd aangekondigd. De Playstation 4 exclusive Open-World Zombie survival game ziet eindelijk een release datum. Zoals eerder al bekend werd gemaakt is dit inderdaad pas volgend jaar.

Enige tijd waren er wat onzekerheden omtrent de release van Days Gone. Oorspronkelijk stond de zombie game van Bend Studios gepland voor een release in 2018, maar plotseling gaf de Sony website 2019 aan. Niet veel later werd er bevestigd dat de game niet meer in 2018 zou verschijnen zoals oorspronkelijk gepland was. De reden achter de vertraging blijft nog onduidelijk. Het is niet zeker of het komt door ontwikkeling, of simpelweg een strategische keuze van Sony. Dit najaar verschijnen een hoop grote titels. Days gone doorschuiven naar volgend jaar zou kunnen leiden tot betere verkoopcijfers.

Gisteren heeft Sony bekend gemaakt dat Days gone op 22 februari, 2019 zal verschijnen. Deze game is exclusief voor de Playstation 4 en Playstation 4 Pro. Bekijk hierboven de gloednieuwe trailer  met verse beelden die jou meer over de wereld en personages en gevaren vertellen in Sony’s zombie survival-game.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek