Days Gone uitgesteld naar 2019

Days Gone

Days Gone, een hoog geanticipeerde Playstation exclusive zal niet meer in 2018 worden uitgebracht. De game zal in 2019 verschijnen, in plaats van dit jaar. Dit laat Sony weten via verschillende kanalen.

De eerste beelden verschenen op de Days Gone pagina van Playstation. Hierop stond vermeld dat de game een release datum had in 2019. Voorheen, tijdens E3 werd vermeld dat de game in 2018 zou verschijnen. Verschillende personen hebben daarom contact opgenomen met Playstation om verhaal te halen omtrent deze verandering. Klopt het inderdaad, dat Days Gone is uitgesteld?

“We can confirm that Days Gone will now be releasing in 2019 and we will keep you updated on the launch date.” Meldde een woordvoerder van Sony Playstation aan Sirus Gaming.

We zullen dus nog ietsjes langer moeten wachten op deze zombie survival titel van Bend Studios. Gelukkig hebben we dit jaar nog een aantal mooie Playstation exclusives in het verschiet staan. De Playstation gamer hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken. Volgende maand zien we God of War eindelijk verschijnen en een maandje later is het alweer tijd voor Detroid: Become Human. Alweer de maand daarop is E3, waar we hopelijk nog meer te zien krijgen. Wellicht een release-datum voor Spider-Man en The Last of Us 2? Wij kijken er in ieder geval naar uit! Waarschijnlijk zullen we tijdens E3, of nog daarvoor meer te weten omtrent Days Gone.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek