Days Gone: verhaal zal zo’n 30 uur duren

Days Gone

Langzamerhand naderen we de uiteindelijke release van Sony’s exclusieve zombie game: Days Gone. Des te dichter we bij de release komen, des te meer informatie we over de game mogen ontvangen.

Deze week verschijnt dan de informatie over de speelduur van de game. Spelers zullen zo’n 30 uur lang zoet zijn met Days Gone. Er zijn geen specifieke details gegeven omtrent de grootte van de wereld. Bend Studios heeft enkel vermeld dat deze “huge” is, met genoeg content om te doen naast het spelen van de verhaallijn. Om voor een cinematische ervaring te zorgen, zoals we gewend zijn van Sony Games. Heeft de game zo’n 6 uur aan in-game cutscenes.

Deze speelduur van 30 uur en 6 uur aan cutscenes zijn enkel alleen voor het doorspelen van de campaign. Indien je alle side-content wilt ondernemen voor bijvoorbeeld een Platinum trofee, ben je nog veel langer bezig.

Hoe dit zich allemaal vertaald in de uiteindelijke game is nog de vraag. Gelukkig volgt het antwoord op die vraag al redelijk snel. Volgende maand mogen we namelijk aan de Slag met de game. Days Gone verschijnt op 26 april, exclusief voor de Playstation 4.

Ga jij volgende maand aan de slag met deze nieuwe zombie game, of laat je deze Playstation exclusive aan je voorbij gaan?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek