DB FighterZ en FF Dissidia NT krijgen nieuwe trailers

Jump Festa is een jaarlijks festival in Japan in teken van anime en manga. De nieuwste films, manga’s en merchandise van anime worden tijdens dit festival bekendgemaakt. Bandai Namco en Square Enix maken tegenwoordig gebruik van Jump Festa om weer te teasen met nieuwe trailers. Zo ook afgelopen weekend toen Jump Festa gehouden werd.

Bandai Namco komt met een nieuwe trailer voor Dragon Ball FighterZ. In deze trailer zijn we beelden van de story mode voor deze game. Van Namek Saga tot de Super Saga, elke Saga is vertegenwoordigd in deze game. De game wordt op 26 januari 2018 gereleased. Hieronder de trailer die is vrijgegeven.

Square Enix brengt een nieuwe trailer voor Final Fantasy Dissidia NT. Net als Bandai is deze trailer gericht op de story mode van de game. Square Enix heeft wederom weer een geheel eigen verhaal gegeven aan deze crossover game van alle FF universes. De game komt 30 januari 2018 uit. De trailer kan je hieronder bekijken.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek