DC gaat volgende week weer verder

DC The Flash Arrow Legends of Tomorrow

Het universum van DC heeft een aantal weekjes een stop gehad in drie van hun grotere series. Vanaf volgende week zullen deze series weer verder gaan. Bekijk hier de details. Voor de mensen die geen spoilers willen lezen, bij deze: you have been warned!

Vanaf dinsdag 22 maart zal The Flash weer verschijnen, de snelste man ter wereld! In de vorige afleveringen kregen we het gezicht van Zoom te zien en in de afgelopen episode zagen we de brute King Shark weer voorbij komen. De aflevering die dinsdag zal verschijnen zal voor het eerst een lady speedster introduceren in de serie genaamd ‘Trajectory‘. Is dit een afleiding van Zoom? En wie zal er achter dit nieuwe masker zitten? Bekijk de promo hier beneden.

Vanaf woensdag 23 maart kunnen we weer kijken naar onze vriend The Green Arrow. In zijn gevecht met Damian Darhk heeft hij veel moeten opofferen. Ook is Felicity verlamd geraakt. In de vorige afleveringen kon je zien hoe Oliver en zijn gang ervoor zorgden dat Damian zijn krachten tijdelijk verloor, maar natuurlijk is het gevecht nog ver van voorbij. Bekijk hier de promo voor de volgende episode genaamd ‘Broken Hearts’, is dit dan echt het einde voor Oliver en Felicity?

Legends of Tomorrow is een nieuwe serie die nu zijn eerste acht afleveringen gehad heeft. In deze serie krijg je alle ‘sidechicks’ van de bekendere helden te zien, en met sidechicks bedoel ik de bijrollen in series zoals Arrow en The Flash. Al deze superhelden hebben hun eigen serie gekregen waarin zij samen met Rip Hunter (een ex-lid van de Time Masters) door de tijd reizen in een poging om Vandal Savage te stoppen. Savage zal in de toekomst onsterfelijk worden en Star en Central City compleet verwoesten, door terug in de tijd te gaan kunnen deze helden dit nog stoppen voor dat het te laat is!

In de vorige afleveringen konden we zien hoe Mick (Heatwave) achter wordt gelaten door Leonard (Captain Cold) omdat Mick gewoon te gevaarlijk en labiel is en het team probeerde te saboteren. Daarna gaat het team naar de jaren 50, en wat daar allemaal gebeuren gaat kun je zien in de nieuwe promo voor ‘Left Behind’. Helaas laat deze serie nog een weekje langer op zich wachten en zal deze episode vanaf 31 maart te zien zijn!

Ben jij een fan van DC en van één van deze series? Of misschien wel van ze alle drie.. Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek