Alle DC series krijgen een nieuw seizoen!

DC Arrow The Flash

DC staat bekend om superhelden, comics, series en films. Gisteren is aangekondigd dat alle DC tv-series vernieuwd worden voor dit/volgend jaar. Ze krijgen dus allemaal een nieuw seizoen!

The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow en het minder bekende Supergirl zijn de vier grote series van DC. Een nieuwe serie zal binnenkort nog worden aangekondigd maar het is nu officieel gemaakt dat de vier series die nu runnen allemaal een nieuw seizoen krijgen in 2017/18. Alle vier de shows zijn momenteel in hun mid-season pauze en gaan richting eind januari weer verder met de tweede helft van hun siezoen.

The CW, de zender waar deze shows op draaien, heeft ook gezegd dat My Crazy Ex Girlfriend, Jane the Virgin en Supernatural allemaal vernieuwd worden voor een volgend seizoen. In The Flash is sowieso aangekondigd dat de Black Flash terug zal komen in seizoen 4 eind dit jaar. Ook komt er een serie over Constantine later dit jaar.

Heel veel spannend nieuws uit het DC universum dus! Welke series volg jij? Kan jij niet wachten tot de series verder gaan eind deze maand? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek