De DC tv-series zijn weer begonnen

DC Arrow Wallpaper

9 oktober begon DC weer te knallen met hun vier top tv-series. Supergirl was de eerste op de lijst, die begon dinsdag. Vervolgens kwamen Legends of Tomorrow en The Flash, en gister eindigde de eerste week met Arrow.

De nieuwe seizoenen van alle vier de series zullen ook weer een vier-avond-lange crossover krijgen, waarin Supergirl ditmaal een grotere rol zal hebben dan in de vorige. Supergirl begon 9 oktober met de eerste aflevering van het derde seizoen. Reign zal de big-bad schurk van het seizoen zijn. Kara zal moeite hebben met uit te vogelen wat het precies inhoud om een mens te zijn. Je kan de eerste aflevering al zien, dus hier is de trailer voor de tweede:

Legends of Tomorrow wisselt sneller van cast dan de andere series, dit derde seizoen zal ook weer andere helden uitnodigen om een ritje te maken in de Waverider. Damien Darhk zal een vaste acteur voor de serie worden, en Leonard Snart zal terugkeren in een twisted versie van. Ook hiervan is de eerste aflevering al geweest, dus bekijk de promo voor de tweede!

Barry Allen volgde met de eerste aflevering van het alweer vierde seizoen van The Flash. Dit seizoen zal veel oude bekende personages terugbrengen, en de eerste aflevering bracht ook al een bekende vibe met zich mee. Bekijk hier de promo voor episode twee.

Arrow seizoen zes begon voor ons afgelopen nacht met de eerste aflevering. Seizoen 5 werd gezien als het beste seizoen tot nog toe, met een hele sterke en lugubere schurk. Laten we hopen dat dit seizoen net zo goed of beter zal zijn! Het thema van dit seizoen staat in het kader van ‘familie’. Dinah Drake zal een nieuw pak krijgen, William (Oliver’s zoon) zal een grotere rol krijgen. Black Siren zal een dieper achtergrondverhaal krijgen en Slade zal ook vaak te zien zijn.

Wat is jouw favoriete DC serie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek