De beste Netflix shows van het najaar, Luke Cage vanaf nu

Netflix Luke Cage

Netflix staat samen met CrunchyRoll en HBO bekend om het makkelijk streamen van series, films en anime. Netflix is echter de populairste onder de mensheid. Wij nemen met jullie een aantal series door die jij dit najaar kunt kijken.

Twee van deze series zijn al te bekijken. Eentje daarvan is waarschijnlijk wel de grootste Netflix hype van dit najaar: Luke Cage. Maar laten we beginnen bij het begin met de volgende titel:

Easy seizoen 1 – verscheen 22 september

De nieuwste Netflix Original serie heet Easy en deze is nu al een weekje te bekijken op het streaming programma. In deze serie worden inwoners van Chicago gevolgd. Een aantal bekendere acteurs als Orlando Bloom, Dave Franco en Hannibal Buress zullen te volgen zijn in deze show. De serie is gemaakt door Joe Swansberg.

In deze comedy/drama serie zijn er vier hoofdonderwerpen: seks, liefde, technologie en cultuur. Het eerste seizoen telt acht afleveringen. Bekijk hier de trailer.

Luke Cage seizoen 1 – verschijnt vandaag, 30 september

Luke Cage is misschien toch wel de grootste hype-show die dit najaar op Netflix verschijnt. Deze Netflix Original Serie is gemaakt in samenwerking met Marvel. Dit is alweer de derde Marvel Superhero show samen met Daredevil en Jessica Jones, die overigens een groot succes waren. Luke Cage kwam zelf al voor in Jessica Jones en zal nu zijn eigen avontuur krijgen. Luke Cage wordt gespeeld door Mike Colter.

The Ranch seizoen 1B – verschijnt 7 oktober

Met The Ranch heeft Netflix het sitcom idee gebracht naar het streaming programma. Het eerste deel van seizoen 1 was in het voorjaar te bekijken maar vanaf oktober gaat de serie verder met het tweede deel van dit seizoen. Mensen die van That 70’s Show hielden zullen blij zijn met de keuze qua cast. Ashton Kutcher, Danny Masterson en Sam Elliott zijn namelijk ook te volgen in deze show. Net als in de vorige afleveringen zal de haat en nijd tussen broers en pa weer verder gaan. Een trailer voor seizoen 1B is er niet, dus bekijk hier de eerste video.

Haters Back Off – verschijnt 14 oktober

Naast vervolgen heeft Netflix ook nieuwe series, zoals de komedie Haters Back Off. Deze Original Serie zal gaan over de familie van Miranda Sings. Net als in series als Modern Family is ook deze familie niet erg doorsnee. Miranda zal gespeeld worden door Colleen Ballinger, bekend van YouTube.

Black Mirror seizoen 3 – verschijnt 21 oktober

Black Mirror was een vrij succesvolle Britse show. Na twee seizoenen op HBO kwam er een einde aan. Netflix heeft deze serie overgenomen om er nieuw leven in te blazen. Black Mirror staat bekend om sterke, unieke verhalen. Elke aflevering vertelt een verhaal waarvan je kippenvel krijgt of je haren rechtop gaan staan. Een trailer voor seizoen 3 is er niet, maar wel aan aankondiging, die een jaar geleden gemaakt werd.

Dit zijn de series die in oktober uit gaan komen. In november komen er nog series als The Crown, Lovesick en Gilmore Girls. Over deze series zal nog meer informatie volgen! Voor nu, ben jij benieuwd naar deze shows? Ben je al begonnen aan Luke Cage? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek