De allerlaatste Deadpool 2 trailer

18 mei is het zover. Dan beland Deadpool 2 eindelijk in de bioscoop en mogen we weer een avondje genieten van over-de-top actie en niet te vergeten, ontzettend veel humor. Voordat het echter zo ver is hebben we nog een allerlaatste trailer voordat de film volledig te zien is.

In de trailer zien we de andere leden van Xforce die zich aangemeld hebben via een advertentie. Een aantal zijn al bekend uit de vorige film. Terry Crews doet ook mee dit keer. Hij neemt de rol van Beldam op zich. Alle kandidaten worden op hun superkrachten gevraagd tijdens de “sollicitatie”. Dit bewijst maar weer dat iedereen een super held kan worden. Peter is namelijk en doodgewone jonge kerel, die simpelweg op de advertentie reageerde, maar over duidelijk niet geschikt is voor de baan.

Deadpool 2 is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop. Ben jij er klaar voor?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek