Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

De Ark: Survival Evolved Full Launch is uitgesteld

Ark: Survival Evolved

De Full Launch van Ark: Survival Evolved is een aantal weken uitgesteld. Dit meldt Wilcard op de Ark website. De reden dat de game later gelaunched wordt, is omdat het langer duurde dan gepland om de game klaar te maken voor de verkoop. De Full Launch van Ark zal nu plaatsvinden op 29 augustus.

Ark: Survival Evolved is een game die al een lange tijd in early access is. De game begon zijn ontwikkeling twee jaar geleden en is nu eindelijk op het punt belandt dat de full launch eraan zit te komen. De full launch stond eerst gepland op 8 augustus, maar is nu uitgesteld tot 29 augustus. De reden voor het uitstellen is dat de game langer nodig had om helemaal klaar te zijn voor de verkoop. Wildcard doet wel een belofte om het uitstellen van de full launch een beetje goed te maken. Ze hebben namelijk in dezelfde post op hun website gezegd, dat ze in de extra 3 weken zoveel mogelijk belangrijke aspecten van de game zullen updaten.

De game

Ark: Survival Evolved is een game waarin het draait om overleven. Je begint de game als een drenkeling op een eiland die niks heeft. Het spel begint dan ook met het bouwen van een schuilplaats en het zoeken naar eten en drinken. Als je eenmaal verder in de game komt, kun je uitbreiden naar een grotere schuilplaats en kun je beginnen met het jagen op de dinosaurussen die rondlopen in de game. Naast het jagen op de dinosaurussen kun je ze ook temmen en er op rijden. De game is nu ongeveer 2 jaar in early access geweest en er is in die twee jaar een hoop getweakt. Binnenkort zal dus eindelijk de full launch van de game uitgegeven worden.

De Full Launch van Ark: Survival Evolved is op 29 augustus voor PC, PS4 en Xbox One.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek