De Ark: Survival Evolved Full Launch is uitgesteld

Ark: Survival Evolved

De Full Launch van Ark: Survival Evolved is een aantal weken uitgesteld. Dit meldt Wilcard op de Ark website. De reden dat de game later gelaunched wordt, is omdat het langer duurde dan gepland om de game klaar te maken voor de verkoop. De Full Launch van Ark zal nu plaatsvinden op 29 augustus.

Ark: Survival Evolved is een game die al een lange tijd in early access is. De game begon zijn ontwikkeling twee jaar geleden en is nu eindelijk op het punt belandt dat de full launch eraan zit te komen. De full launch stond eerst gepland op 8 augustus, maar is nu uitgesteld tot 29 augustus. De reden voor het uitstellen is dat de game langer nodig had om helemaal klaar te zijn voor de verkoop. Wildcard doet wel een belofte om het uitstellen van de full launch een beetje goed te maken. Ze hebben namelijk in dezelfde post op hun website gezegd, dat ze in de extra 3 weken zoveel mogelijk belangrijke aspecten van de game zullen updaten.

De game

Ark: Survival Evolved is een game waarin het draait om overleven. Je begint de game als een drenkeling op een eiland die niks heeft. Het spel begint dan ook met het bouwen van een schuilplaats en het zoeken naar eten en drinken. Als je eenmaal verder in de game komt, kun je uitbreiden naar een grotere schuilplaats en kun je beginnen met het jagen op de dinosaurussen die rondlopen in de game. Naast het jagen op de dinosaurussen kun je ze ook temmen en er op rijden. De game is nu ongeveer 2 jaar in early access geweest en er is in die twee jaar een hoop getweakt. Binnenkort zal dus eindelijk de full launch van de game uitgegeven worden.

De Full Launch van Ark: Survival Evolved is op 29 augustus voor PC, PS4 en Xbox One.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek