De Battlefield 1 spring update is er

Battlefield 1

De grote spring update is uit. Eindelijk is de nieuwe Platoon feature dan toegevoegd.

Platoons zijn de Battlefield 1’s versie van clans. Platoons staan je toe om een groep te vormen van spelers. De platoons krijgen hun eigen embleem en tag om je te helpen ze beter te herkennen. Leden van de platoon kunnen verschillende ranks toegekend krijgen. Elke rank heeft verschillende niveau’s van controle binnen jouw platoon. De ranks zijn: General, Colonel, Lieutenant en Private. Als speler kun je in maximaal 10 platoons en in elk platoon kunnen maximaal 100 spelers.

De functionaliteit lijkt wat gelimiteerd maar DICE beschrijft dit als “the first wave of Platoons features.” en ze een robuust systeem aan het bouwen zijn waar ze verder op kunnen uitbreiden en verbeteren in de toekomst.

battlefield 1

Ook is er een leuke feature voor Medics toegevoegd. Medics kunnen een dode teammate spotten om te laten weten dat ze eraan komen om te reviven. Dit zal hopelijk de frustratie weghalen voor Medics die hun leven wagen om iemand te reviven die dan net voordat ze daar zijn respawnen.

Elke classe krijgt tevens een nieuw wapen variant. Dit zijn de Hellriegel 1915 Defensive, Selbstlader 1906 Sniper, Huot Automatic Optical en Martini Henry Sniper.

battlefield 1

Het ribbon systeem krijgt daarbij ook 19 nieuwe ribbons. Ook zijn er 5 nieuwe dog tags beschikbaar om te verdienen.

Server admins kunnen nu admin rechten aan andere spelers geven, een wachtwoord toevoegen en het aantal spelers reduceren die nodig zijn om een pre-round te beëindigen.

Er zijn nog veel bug fixes en meer aangepakt. Wil je dit allemaal lezen of een grotere uitleg van alles klik dan hier.

Wat vind jij van deze update? Mis je nog iets wat je graag zou toegevoegd zien? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek