De Destiny 2 Beta begint vanavond al voor pre-orders

Destiny 2

Opgelet! Heb jij Destiny 2 al vooruit besteld voor de Playstation 4? Dan mag jij vanavond al om 19:00 aan de slag met de Open-Beta. Xbox One pre-orders mogen vanaf morgenavond 19:00 aan de slag met de Open-Beta.

Het lang verwachte vervolg op Destiny is niet ver mee van ons verwijderd, maar de Beta gelukkig nog maar een paar uurtjes. Om even een makkelijk overzicht te bewaren over de Beta en de verschillende starttijden, volgt hier beneden een simpele schema.

Playstation 4 Xbox One PC
Pre-Order 18 juli 19:00 19 juli 19:00 augustus
Geen Pre-Order 21 juli 19:00 21 juli 19:00 augustus
Einddatum 24 juli 06:00 24 juli 06:00 Onbekend

Het is nog onduidelijk wanneer de PC Beta precies van start zal gaan en wanneer deze is afgelopen. Dit omdat de PC versie van Destiny 2 een geruime tijd later pas zal verschijnen, namelijk 24 oktober.

Wat zit er in de Beta?

  • Campaign: De eerste missie genaamd Homecoming uit de Storyline kun je spelen in de Beta. Deze werd ook getoond tijdens de wereldwijde première van de game.
  • Strike: The Inverted Spire, ook vertoond tijdens de première zal speelbaar zijn in de Beta met twee andere vrienden of via matchmaking.
  • Multiplayer: Probeer de nieuwe Countdown mode op de map Endless Vale in de Crucible.
  • Nieuwe Subclass: Dawnblade Warlock, Arcstrider Hunter, en Sentinel Titan
  • Social Space: Vanaf 23 juli zal de Social Space genaamd The Farm beschikbaar worden.

Let er op dat je bij de Strike en Multiplayer een actief Playstation Plus of Xbox Live abonnement nodig hebt. Je hebt geen abonnement nodig om de eerste missie uit de campaign te spelen.

DEstiny Beta

Destiny 2 verschijnt op 6 september voor de Playstation 4 en Xbox One. De PC versie verschijnt op 24 oktober.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek