De Destiny 2 Bèta Preload begint vandaag

Destiny 2 Open Bèta

Over iets minder dan een week gaat de Destiny 2 bèta beginnen, maar vanaf vandaag kan het bestand al gedownload worden. Je hebt echter wel een bèta key nodig om het bestand te kunnen downloaden.

Destiny 2 zal begin september uitkomen, maar over iets minder dan een week is het mogelijk om het spel al even te spelen. Op 18 juli begint namelijk de bèta op de PS4 en op 19 juli op de Xbox One. Om frustratie bij spelers te voorkomen, is het vanaf vandaag al mogelijk om het bèta bestand te downloaden meldt Polygon. Op deze manier mis je niet een aantal uren gameplay, omdat je op de bèta dag de game nog moet downloaden. De preload van de Destiny 2 bèta is wel alleen beschikbaar voor spelers met een bèta key. Deze key is te krijgen door middel van het pre-orderen van de game.

Open Bèta

De Destiny 2 Bèta zal voor PS4-spelers met een bèta key vanaf 18 juli speelbaar zijn en voor Xbox One-spelers met een key vanaf 19 juli. Vanaf 21 juli start de open bèta. Het is dan voor elke PS4- en Xbox One-speler mogelijk om de bèta te spelen. De bèta zal eindigen op 23 juli. De content van de bèta bestaat uit een stukje campaign en de Crucible modes.

Destiny 2 zal op 6 september gereleased worden op de PS4 en Xbox One. De PC-versie zal later verschijnen op 24 oktober.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek