De droom komt uit: Mario Kart krijgt mobile game

Mario Kart Tour

Het is de droom van iedere Nintendo liefhebber: Mario Kart kunnen spelen op je smartphone. Deze droom zal in het komende jaar werkelijkheid worden. Nintendo heeft via Twitter bekend gemaakt bezig te zijn aan een mobile game van Mario Kart. De game krijgt de naam Mario Kart Tour en zal gereleased worden tussen april 2018 en maart 2019.


Mario Kart Tour wordt de vijfde mobile game die Nintendo uitbrengt. Voorgangers hiervan zijn Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp en Miitomo. Het nieuws dat ook Mario Kart aan de reeks mobile games word toegevoegd klinkt ons dan ook als muziek in de oren. Via het officiële Nintendo of Europe Twitter kanaal heeft Nintendo aangegeven dat de game dit fiscale jaar nog uit zal komen. Dit betekend dat de release van de game nog vóór maart 2019 op de planning staat. Het team van Nintendo is hier dus hard mee aan het werk. Helaas is dit de enige informatie die momenteel beschikbaar is. Nintendo laat namelijk niet veel verdere informatie los over Mario Kart Tour.

Mario film

Tevens heeft Nintendo via Twitter aangegeven dat de Mario film er toch écht gaat komen. De film wordt geproduceerd door Chris Meledandri van Illumination. Hiervoor zal hij samenwerken met Shigeru Miyamoto van Nintendo.


Daarnaast is niet lang geleden ook bekend gemaakt dat ze zijn begonnen met het filmen van Detective Pikachu. Het lijkt er op dat Nintendo nog veel in petto heeft voor ons. Ze slagen er in ieder geval telkens in om ons te verrassen.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek