De Druid, de Ranger elite specialization

Dit weekend waren de makers van Guild Wars 2 op Twitchcon te vinden, hier hebben ze over veel Heart of Thorns dingen gesproken. Onder andere de Druid, de nieuwe elite specialization van de Ranger, Beta Weekend 3, Legendaries en nog veel meer.

Allereerst, 2 Oktober tot en met 4 Oktober zal Beta weekend 3 plaats vinden, dit zal de laatste beta zijn, wil je toegang tot de beta? Koop dan Heart of Thorns! Dit keer zul jij als speler niet alleen plezier hebben van Verdant Brink, masteries, 7 elite specs en PvP, maar ook van het begin van raiding en de laatste 2 elite specs, de Scrapper en de Druid. Daarnaast hebben ze het ook gehad over hoe jij met raiding je Legendaries zult behalen en hoe je bijvoorbeeld een jumping puzzle doet in HoT. Vandaag gaan wij het hebben over de Druid.

cfaa8Glamour-2-590x334

Zoals je misschien al kunt zien, de Druid krijgt een staff als elite spec weapon. De Druid zal de eerste Healer spec worden in Guild Wars 2, wat natuurlijk niet te vermijden is aangezien raids om de hoek liggen en het feit dat de maps in de Maguuma Jungle een stuk wilder en moeilijker zullen zijn. Hier zijn de Staff skills:

  • Solar Beam: Vuur een beam af die enemies damaged en allies healed.
  • Astral Wisp: stuur een lichtbol naar je enemy toe die allies zal healen.
  • Ancestral Grace: Verander in een Wisp en vlieg naar de target die jij zet, heal allies waar je land.
  • Vine Surge: Stuur een boel Vines naar de enemy die hem zullen vastzetten in de grond en conditions weg zullen halen bij je allies.
  • Sublime Conversion: Laat een bloemenmuur verschijnen die alle projectiles door laat maar deze veranderd in heals.

Zoals elke class, krijg de druid zijn eigen mechanic. dit is je Celestial form, je bent dan ‘Closer To The Stars’, mensen die de eerste Guild Wars gespeeld hebben zullen dit wel herkennen.
Deze Celestial vorm die jij aan zult nemen veranderd al je weapon skills in heavy healing skills, Skill 1 wordt dan bijvoorbeeld een healing ‘Light Ray’ die geen cooldown heeft en dus gewoon werkt als auto attack. net als deze skill zullen de andere Celestial skills heavy healing bevatten.

8c055druid1-590x331

De healing skill, utility skill en elite skill zullen Glyphs zijn, deze Glyphs werken ongeveer hetzelfde als die van de Elementalist, maar dan met natuurlijkere extracten. Deze glyphs zullen sterkere effecten hebben als jij in je Celestial Form zit. bijvoorbeeld je healing skill healt normaal alleen jezelf, maar nu ook je allies. Hier onder zie je één van die Glyphs, deze Glyph geeft enemies een flinke knockback.

3ea65druid2-590x331

LAST BUT NOT LEAST, PETS PETS PETS. Jaaaaa hoor, de Ranger EN de Druid zullen 5 nieuwe pets krijgen.

  • De Tiger, spreekt voor zich.
  • Twee Wyvern, eentje met vuur en één met elektriciteit, de fire wyvern zal bijvoorbeeld rond vliegen en vuur spuwen in een klein gebied rondom de enemy.
  • De Bristleback, een soort egel die Stone Shards vuurt.
  • Smokescale, een soort dinosaurus die een smokescreen maakt en stealth krijgt.

Elke pet zal zijn eigen special skill hebben, zoals de fire wyvern die rond zal vliegen.

5b7f6Wyvern-2-590x331

Hier onder voor jou de Livestream geüpload door Dulfy.net

Heart of Thorns zal vanaf 23 oktober beschikbaar zijn, ga jij de Druid spelen? Geef ons je mening in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek