De eerste Destiny 2 raid zal volgende week beschikbaar zijn

destiny 2 destiny activision blizzard bungie

Destiny 2 is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Xbox One. PC spelers zullen moeten wachten tot 24 oktober vordat ze met Destiny aan de slag mogen.

Terwijl Bungie uit legde wanneer de servers precies live zouden gaan hebben ze ook meer details onthuld over de tijden wanneer de raids beschikbaar zullen zijn.

De Destiny 2 servers zijn voor ieder land om 12 uur in de nacht online gegaan. Spelers hebben direct toegang tot de Nightfall Strike, maar kunnen volgende week pas aan de slag met de eerste raid in Destiny 2. Als je tegen die tijd tenminste al het maximale level hebt bereikt. De eerste raid zal live gaan op 13 september rond een uur of zeven in de avond.

Bungie kennende laten ze verder geen enkele details los omtrent de raids in Destiny. Dit deden ze bij de originele Destiny al niet, dus ook niet bij Destiny 2.

“If you have witnessed the race to become the first to topple the final boss, you know we keep Raid info well under wraps,” verteld Bungie. “These are your moments to discover–your mysteries to solve. We’ve given you the when. You will soon discover the who, the what, and the where. Together, as a team, you might even discover the how.”

Twee dagen na de raid, op 15 september zullen de Trials worden geopend, ook rond zeven uur in de avond. De Guided Games system van Destiny 2 zal ook pas live gaan op 12 sepember in een “soft beta”. Dit houdt in dat maar een beperkt aantal spelers er gebruik van kunnen maken. Guided Games systems maakt het mogelijk voor solo spelers om ook group content als raids te proberen. Zij zullen tijdelijk een clan joinen om samen group content te spelen. Bevalt het? Dan heb je eventueel de mogelijkheid om de clan te joinen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek