De Fallout 76 B.E.T.A. zal eerst op Xbox komen

Fallout 76 Bethesda

Fallout 76 is niet alleen maar een single-player game. Om dit multiplayer aspect voor de game te realiseren en verantwoorden kondigde Todd Howard aan dat er een B.E.T.A. (zoals hij het noemde) plaats zal vinden. Daarover is nu meer informatie!

Fallout 76 is en blijft een single-player RPG en zo kan je de game ook beleven. Bethesda neemt een grote stap voor het always-online initiatief toe te voegen aan de game, maar geeft aan dat je de game ook alleen kan spelen net als Fallout 4. De meningen zijn verdeeld maar toch is het grootste deel van de fans vrij enthousiast over deze verandering. Een officiële datum voor de start van de publieke beta is er nog niet. Wel kondigde Bethesda aan dat de enige manier om toegang te krijgen tot de beta is door de game op je pre-order lijstje te zetten. Iedereen die dit doet krijgt automatisch een code vlak voor de test.

Het tweede stukje informatie is dat de public beta als allereerst plaats zal vinden op de Xbox One voordat ‘t start op andere platformen. De reden hiervoor is nog niet volledig zeker, het zou te maken kunnen hebben met technische aspecten en gezien de kracht van de One X kan dit beter getest worden. Wanneer de test zal beginnen is dus nog niet zeker, maar wij gokken op juli/ augustus aangezien de game in november zal verschijnen.

Kan jij ook niet wachten op de B.E.T.A.  en de release die volgt? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek