De games van september

Games

Elke maand komen er verschillende nieuwe games uit voor de gameconsoles en zie je soms door de bomen het bos niet meer. Fijn is het dat je dan even maandelijks zou kunnen terug lezen wat er in de aankomende maand allemaal in de winkels ligt. Maandelijks kun jij hier terecht om te lezen welke grote klappers er aan zitten te komen.

Hieronder staan enkele grote titels die in de maand september het licht gaan zien. We naderen langzaam aan de feestdagen en bevinden ons bijna in het vierde kwartaal van het jaar, dat wil zeggen dat de grote namen weer van zich zullen laten horen. Heb jij deze games in september al in huis, of liggen ze in december onder de kerstboom?

Metal Gear

Titel: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Developer: Kojima Productions
Genre: Avontuur – Sluipen
Release datum: 1 september
Platforms: PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox 360, PlayStation 3
Omschrijving: In het laatste deel welke gemaakt wordt door de meester achter deze game, Kojima, ga je verder waar de vorige delen zijn gestopt. Krijgen fans van deze game in dit deel afsluiting nu Kojima ermee stopt?

Mad Max

Titel: Mad Max
Developer: Avalanche Studios
Genre: Actie
Release datum: 4 september
Platforms: PlayStation 4, Xbox One, PC
Omschrijving: In deze open wereld game baan jij jouw weg door een woestijn om te overleven. Gebasseerd op de eerder uitgekome film.

Pro Evolution Soccer

Titel: Pro Evolution Soccer 2016
Developer: PES Productions
Genre: Sport
Release datum: 17 september
Platforms: PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox 360
Omschrijving: Is de koning terug? Dat is elk jaar de vraag maar er zijn veel positieve berichten over deze game. Wat we wel weten is dat hij er weer prachtig uit ziet.

Forza Motorsport 6

Titel: Forza Motorsport 6
Developer: Turn 10
Genre: Racing simulatie
Release datum: 15 september
Platforms: Xbox One
Omschrijving: De race simulatie voor de Xbox consoles en misschien zelfs wel de beste race simulatie die er is. Je kunt weer genieten en je auto’s aanpassen naar jouw wens om vervolgens tegen de mooiste auto’s te racen.

FIFA 16

Titel: EA Sports FIFA 16
Developer: EA Canada
Genre: Sports
Release datum: 24 september
Platforms: PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox 360, PlayStation 3
Omschrijving: EA is ook dit jaar weer terug met ‘de mooiste sport op aarde’ FIFA 16 brengt onder ander vrouwenvoetbal en nieuwe toevoegingen aan Ultimate Team.

Dat was het voor deze maand. Ga jij een spel halen uit dit lijstje of ga je een heel ander spel halen deze maand welke niet is genoemd? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek