De geheimen van de mythische Pokémon Marshadow komen aan het licht

Pokémon marshadow

De Gloomdweller Pokémon Marshadow is de eerste Fighting- en Ghost-type Pokémon en heeft zijn eigen exclusieve Z-Move: Soul-Stealing 7-Star Strike

Tussen de vele Pokémon die tot nu toe ontdekt zijn is Marshadow de eerste Pokémon die Fighting-type en Ghost-type combineert. Marshadow is in staat om zich in de schaduw te verbergen. Het laat zich nooit zien aan de mens, dus zijn bestaan was voorheen gedacht als een mythe. Marshadow is een zeer zeldzame Pokémon.

Pokémon marshadow

Marshadow kan in de schaduwen van anderen zinken en daarmee hun moves en krachten kopiëren. Fighting-type Pokémon zijn meestal erg zwak in gevechten tegen Psychic-type Pokémon, maar met Marshadow kun je profiteren van zijn Ghost-type vaardigheden om veel effectiever te zijn in gevechten. Bij het vechten tegen vijanden met Marshadow’s volle kracht zullen delen van Marshadows lichaam groen kleuren, dit allemaal dankzij zijn brandende vechtlust.

Pokémon marshadow

Spectral Thief

Spectral Thief is een nieuwe move die allen maar door Marshadow geleerd kan worden. Deze move steelt alle stat boosts die de vijand heeft en zal vervolgens een aanval inzetten. Het is een krachtige fysieke move met een verrassend effect. Verander een crisis in een kans, en de overwinning kan in jouw bereik liggen.
Wanneer Marshadow eenmaal de move Spectral Thief kent, dan kun je de speciale Z-Move Soul-Stealing 7-Star Strike gebruiken. Om deze Z-move te kunnen uitvoeren moet Marshadow ook in het bezit zijn van de speciale Z-Crystal Marshadium Z. Deze Z-Crystal is niet door middel van reguliere gameplay te verkrijgen.

Meer details over hoe trainers deze Pokémon kunnen vangen in hun spel zullen in op een later tijdstip bekend worden.

Ben jij deze Pokémon al tegengekomen of heb jij hem al gevangen? Wat vind jij van deze Pokémon? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek