De geruchten over de Nintendo Direct van vanavond

Nintendo Direct Switch Netflix Fortnite

Geruchten zijn geruchten, leaks zijn leaks, maar deze E3 lijkt het alsof al die mogelijkheden daadwerkelijk uitkomen. Nintendo heeft ook een paar van die lekjes her en der, wat kunnen wij vanavond verwachten?

Vanavond om 18:00 kan iedereen kijken naar de allerlaatste E3 presentatie van dit jaar. Natuurlijk zullen er gedurende deze hele week een boel gameplay en extra release dates verschijnen, maar de daadwerkelijke laatste conferentie is vanavond! Nintendo zal ons verrassen met gameplay, nieuwe games en third-party titels voor de Nintendo Switch. We kunnen games als Smash, Bayonetta en Captain Toad sowieso verwachten, maar wat zeggen de geruchten en de leaks?

Battle Royale

Het lijkt erop dat Fortnite één van de games zal zijn in de presentatie van vanavond. Maar dat is niet het enige, het lijkt er zelfs op dat de game vandaag nog zal uit gaan komen voor op de Nintendo Switch. Dit zal sowieso de Battle Royale mode zijn, over andere modi is nog niks bekend.

Streaming Services!

Wal Mart lekte voor Bethesda al de Rage 2 onthulling voor de E3. Het lijkt erop dat ook Best Buy een kleine slip-up maakte in hun listings voor dit jaar. Als we Best Buy moeten geloven, dan zullen Netflix, Hulu en YouTube aan worden gekondigd voor de Nintendo Switch, vanavond nog. Wanneer deze zullen verschijnen is verder nog niet gelekt. Best Buy reageerde zelf op de Tweet dat het een foutje was en dat er nog niets bekend is bij hun over zo’n soort deal, we shall see!

Wat vind jij van de geruchten en leaks tot nog toe? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Vergeet niet bij ons de gehele E3 coverage te bekijken.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek