De gratis PlayStation Plus games van april 2017

PlayStation Plus

Vanaf 4 april is er weer een nieuwe line-up aan gratis games te downloaden voor PlayStation Plus leden.

Via cross buy kunnen onze PlayStation 4 gamers komende maand weer 4 games gratis downloaden. Zoals we al wisten is de hoofd game van april Drawn to Death. Drawn to Death is een third person shooter/brawler die zich volledig afspeelt binnen de pagina’s van een notitieboekje van een leerling op een middelbare school waar de handgetekende personages en levels tot leven komen. De game gaat samen met de PS Plus games op 4 april uitkomen.

En dan is er ook nog Lovers in a Dangerous Spacetime. Een leuke couch co-op game waar je met maximaal 3 vrienden samen op de bank ontvoerde ruimte konijntjes kunt redden.

Hieronder de lijst van april 2017:

De gratis games van maart zullen vanaf 4 april niet meer gratis te downloaden zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar een paar dagen te gaan.

Hieronder de lijst van maart die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Playstation Plus Abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van mei willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek