De gratis PlayStation Plus games van juni 2018

Playstation Plus oktober

De gratis PlayStation Plus Games voor juni zijn bekendgemaakt. Deze maand kunnen PS4-gebruikers gratis XCOM 2 en Trails Fusion downloaden. Voor PS3-spelers staan Tom Clancy en Zombie Driver op het programma en de Vita-spelers kunnen Atomic Ninjas en Squares gratis gaan spelen.

Afgelopen maand konden we genieten van Rayman Legends en Beyond: Two Souls als de gratis games van PlayStation Plus. De gratis games voor de aankomende maand zijn ook weer bekendgemaakt. De PS4 line-up bestaat uit XCOM 2 en Trials Fusion.

Hieronder de lijst van juni 2018

De gratis games van mei zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij als je deze games nog gratis wilt oppikken.

Hieronder de lijst van mei die gaat verdwijnen:

  • Beyond: Two Souls (PS4)
  • Rayman Legends (PS4)
  • Risen 3: Titan Lords (Ps3)
  • Eat Them! (PS3)
  • King Oddball (PS Vita)
  • Furmins (PS Vita)

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van juni? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek