De gratis Playstation plus games van maart 2017

PS Plus

7 maart kun je weer een nieuwe line-up van gratis Playstation Plus games downloaden. Ben zelf erg teleurgesteld in dit aanbod, hopelijk zijn jullie er blijer mee.

Een klein lichtpuntje voor mij is Disc Jam. Een zo te zien leuke arcade game die air hockey kruist met tennis. Spelers gooien een gloeiende disc over en weer met krachtige abilities. Elk character in de game is uniek, vind de character die bij jouw speelstijl past. Met de splitscreen optie een leuke game om tegen je vrienden te spelen. Heb je geen vrienden dan is er ook nog een online functie met ranked leagues.

Hieronder de lijst van maart 2017:

De gratis games van februari zullen vanaf 7 maart niet meer gratis te downloaden zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar een paar dagen te gaan.

Hieronder de lijst van februari die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Playstation Plus Abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van april willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek