De gratis Playstation Plus games van november 2016

playstation plus november 2016

Met nog maar een paar dagen te gaan kondigt Sony de nieuwe gratis playstation Plus games aan. De games mag je aan jouw game collectie toevoegen als je in het bezit bent van een Playstation Plus Abonnement. Vanaf 1 november zijn deze games te downloaden. Voor de games van oktober zul je dan weer moeten betalen.

Wil je even wat anders dan Battlefield dan kun je komende maand weer een aantal leuke spellen downloaden. Doormiddel van cross-buy zijn er komende maand voor de PS4 gamers maar liefst vier games gratis te downloaden en voor de PS3 gamers drie.

Bovenaan de lijst staat Everybody’s Gone to the Rapture. Een mooie adventure die zich afspeelt in een klein verlaten Engels dorp. Spelers moeten aanwijzingen vinden om uit te zoeken wat er gebeurt is met de inwonenden. PS3 gamers krijgen deze maand ook een juweeltje om te downloaden, namelijk Dirt 3 van Codemasters. Deze game zal geen verdere uitleg nodig hebben lijkt me.

dirt 3

Hieronder de lijst voor november 2016:

De gratis games van oktober zullen vanaf 1 november niet meer gratis te downloaden zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar een paar dagen te gaan.

Hieronder de games die gaan verdwijnen:

  • Resident Evil, PS4
  • Transformers: Devastation, PS4
  • Mad Riders, PS3
  • From Dust PS3
  • Code: Realize ~Guardian of Rebirth~, PS Vita
  • Actual Sunlight, PS Vita

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Playstation Plus Abonnement. Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van december willen zien? laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek