De gratis PlayStation Plus games van november 2018

playstation plus

We beginnen redelijk te wennen aan het herfst weertje hier in Nederland. Gelukkig kunnen we onszelf lekker verwarmen met een aantal gratis games. Want de nieuwe line-up van de gratis PlayStation Plus games is bekend gemaakt.

Heb jij een PlayStation Plus abonnement dan kun je onderstaande PlayStation Plus games gratis downloaden. Met onder andere de remake van de eerste game uit de Yakuza serie. Yakuza Kiwami die van de grond af opnieuw gemaakt is voor de Playstation 4. Bulletstorm: Full Clip Edition is een snelle aliën/monster shooter voor de schietgrage gamers onder ons. Onderstaande games zijn vanaf 6 november te downloaden.

Hieronder de lijst van november 2018

De gratis Playstation Plus games van oktober zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan.

Hieronder de lijst van oktober 2018

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van november? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek