SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

De gratis PlayStation Plus games van september 2017

Playstation plus

PlayStation heeft dan eindelijk de gratis PlayStation Plus games van september bekend gemaakt. Zelf word ik er niet zo blij van. Hopelijk volgende maand beter.

Iedereen met een PlayStation Plus abonnement kan vanaf 1 september de nieuwe games gratis downloaden op hun consoles of toevoegen aan hun bibliotheek. Wat mij deze maand wel opvalt is dat er een PlayStation VR game bij zit.

Hieronder de lijst van september 2017:

De gratis games van augustus zullen vanaf 1 september niet meer gratis te downloaden zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar een een dag te gaan.

Hieronder de lijst van augustus die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Playstation Plus Abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van oktober willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Naud van Dalen

    inFAMOUS: Second Son kost €40 en is het in zijn eentje al waard. Child of Light kost €15. Nu is het al €55 wat je gratis krijgt. That’s You kost €20, maar was al gratis in augustus en lijkt me sowieso niet leuk… De rest zijn random slechte spellen.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk