De grootste titels voor april 2018

God of War April 2018

April zal met een aantal veelbelovende titels komen, waaronder een favoriet vanuit Sony, een aantal bekende titels naar de Switch en een zoveelste vervolg op een mafia-reeks. Waar kijk jij het meest naar uit? Lees hier beneden welke geanticipeerde games voor april wij bedoelen!

Allereerst beginnen we bij Yakuza 6: The Song of Life. Deze zoveelste sequel zal op 17 april verschijnen, exclusief voor op de Playstation 4. Het volgende hoofdstuk in Kazume Kiryu brengt ons naar iets volledig nieuws. Je zal als dit personage de dagelijkse shizzle moeten balansen tussen je criminele leventje en het opvoeden van een baby. Het gaat zich om het kind van je eigen geadopteerde dochter, Haruka, die in een coma ligt op dit moment. De game brengt straatgevechten in de massieve open wereld van Yakuza weer volledig terug, dus zet je beste vuist voor!

God of War is misschien wel de meest geanticipeerde titel voor deze maand. De game zal een zware strijd gaan voeren voor Game of the Year, wij hebben hem gespeeld en waren flink onder de indruk. De game is volledig anders dan de trilogie die jullie al gespeeld hebben, maar het is en blijft Kratos natuurlijk! Deze titel zal op 20 april verschijnen en zal in ieder geval snel in onze downloadlijst staan, zodat wij een review voor jullie kunnen maken!

Zin om te knutselen?

Dat kan binnenkort ook met Nintendo’s nieuwe uitvinding: Nintendo Labo. Dit initiatief zal creativiteit in gaming naar een nieuw plafond moeten brengen, of dit gaat lukken is natuurlijk maar de vraag. Labo is één van de meest gewaagde ideeën vanuit dit grootse bedrijf. Maar hey, het is Nintendo, die verkopen nog vieze sokken als het moet…

In ieder geval, vanaf 20 april kan jij kiezen uit twee dingen; Of je gaat bijlen gooien met Kratos, of je gaat met een kartonnen rugzak Arms op de Switch spelen en je woonkamer aan flarden slaan, wat gaat het worden?

Twee toffe ports!

Er komen twee grootse franchise titels naar de Nintendo Switch toe. Beiden South Park: The Fractured But Whole en Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy zullen zich via de third-party bedrijven naar de nieuwere console/ handheld banen. Ubisoft’s South Park zal dit op 24 april doen, gevolgd door Namco’s Naruto Shippuden op 26 april!

De Fractured But Whole zal gewoon de volledige game zijn met wat kleine extraatjes. De Naruto titel, of titels eigenlijk, is een speciaal pakket van de eerste drie titels uit de Shippuden reeks. Deze is in elkaar gezet als een soort Switch debuut voor de games, spannend!

Welke game(s) kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, of op Facebook!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek