De kleine Overwatch veranderingen

Overwatch Zarya Flex

Zoals je al eerder bij ons kon lezen, heeft Blizzard’s hitgame Overwatch een grote update gekregen. Deze update kwam als een verassing voor spelers en zat vol met nieuwe skins, highlight intro’s en meer! Maar een aantal van jullie zullen waarschijnlijk een boel Quality-Of-Life dingetjes gemist hebben. Lees hier de kleine veranderingen die de update naar de game bracht.

Op consoles heeft de game meer veranderingen gekregen dan op de PC. In de patch notes van de update kon je de kleine details lezen en een aantal fijne veranderingen. Dingen die de Overwatch spelers natuurlijk al mee hebben gemaakt zijn nieuwe loot boxes, cosmetic items en een voetbal-stijl modus genaamd Brawl Mode. Maar één van de veranderingen die de update bijvoorbeeld nog met zich meenam is het feit dat als jij een competitive match verlaat, je tien minuten moet wachten om er nog één te joinen.

Overwatch summer update

Ook de tips die je nu krijgt tijdens je team-setup fase zijn veranderd. De ”No Builder” en ”No Sniper” notificaties zijn weg en de ”No Support” is veranderd naar ”No Healer”, waarin Symmetra niet mee zal worden gerekend. Dit is vanwege het feit dat zij support biedt in het teken van efficiëntie en traps en niet kan healen. PC spelers kunnen nu hun frame rate cappen in het menu met een nieuwe option. Matchmaking heeft op alle platformen een aantal behind-the-scenes verbeteringen gekregen.

Het overige in de update zorgde voor een aantal bug fixes en het smoother maken van jouw gameplay. Ana heeft een buff gekregen op de PC. Het gaat om haar Biotic Rifle (increasing rate of fire and magazine size).

Zo zie je maar dat je soms toch nog wat dingetjes kunt missen in een grote update als deze. Misschien komt dit door de hype voor de nieuwe skins en gameplay, of misschien heb je de patch notes gewoon gemist. Je kunt de volledige patch notes hier lezen. Wat vind jij tot nu toe van de update? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek