De leukste game releases van oktober 2017!

South Park Oktober Game Releases

Oktober is een hele mooie maand voor games dit jaar! Alhoewel dit jaar sowieso wel vrij sterk is, zal oktober voor race-fans, rpg fans en Mario fans een geweldige 31 dagen zijn. Bekijk hier beneden een paar van de aankomende games.

Op 3 oktober kunnen race fans al direct genieten van een nieuwe Forza. Het succes van Forza Horizon 3 is nog steeds groots maar zal Forza Motorsport 7 hier aan draai aan geven? We zullen het zien! De game komt uit voor de Xbox One en voor Windows. Bekijk hier beneden even een leuke trailer om in te komen.

Twee dagen later, op 5 oktober, zullen fans van Dragon’s Dogma hun pay-off krijgen met de release van Dark Arisen. De game zal te spelen zijn op de Playstation 4 en Xbox One! Deze cult klassieker had al een 2012 versie voor de Xbox 360 en PS3 maar komt nu toch echt naar next-gen! Bekijk wederom even een toffe trailer.

Inmiddels zijn we alweer een mid-week verder voor de release van Middle-Earth: Shadow of War. De game komt uit voor beiden de PS4 en  XB1, maar ook voor de PC! De eerste game kreeg veel liefde maar werd toch nog een beetje ondergewaardeerd! Op Gamescom 2017 vonden wij dat de game een stuk meer hype kreeg, laten we hopen dat de titel zal brengen wat het moet brengen, maar dat zal je binnenkort zal teruglezen in onze review!

Gekke taferelen en horror-verhalen zullen tot leven worden gebracht in The Evil Within 2, te spelen van 13 oktober! De game zit vol met afschuwelijk-uitziende monsters en schrikmomenten! Je zal vast en zeker de reclames op TV wel langs hebben zien komen, maar hier beneden nog even een toffe trailer!

Op 17 oktober kunnen race fans alweer genieten van een nieuwe Gran Turismo. GT Sport zal op de PS4 verschijnen. De game is al bijna een jaar uitgesteld, dus dat moet veel beloven voor de uiteindelijke gameplay. En ehhh.. You know the drill:

South Park: The Fractured But Whole is ook zo’n uitgestelde game! Maar wij hebben een deel van deze game mogen spelen bij Ubisoft, en waren flink onder de indruk! Hij zit vol met humor, tactiek en dynamiek. De game kreeg al veel social media aandacht omdat de difficulty settings gebaseerd waren op je huidskleur, dat beloofd wat! De game zal ook op 17 oktober verschijnen.

Op 24 oktober zal Destiny 2 releasen voor de PC. Fans die op console spelen waren natuurlijk afgelopen maand al begonnen! Op 27 oktober zal Assassin’s Creed: Origins verschijnen, de game komt naar PC, Xbox One en PS4. Hij zal de formule voor AC games volledig omgooien, met een hopelijk frisse gameplay!

Mario fans krijgen ook eindelijk het lange wachten beloond met de release van Super Mario Odyssey op 27 oktober! De game zal een 3D open world Mario worden voor de Nintendo Switch. Ook deze game voelde erg tof aan toen wij hem op Gamescom mochten spelen! Op deze dag zal Wolfenstein II: The New Colossus nog mee releasen voor op de PS4, XB1 en PC!

Wat vind jij van de lijst deze maand? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek