De nieuwe Battlefield V teaser hint naar WW2!

DICE komt met een ultra-korte nieuwe teaser voor Battlefield V. De teaser is letterlijk 1.5 seconde maar je kan hier een aantal dingen uit opmerken! Eén van die dingen, is dat we hoogstwaarschijnlijk het oude ticket-systeem terugkrijgen voor conquest. Buiten dat lijkt het erop dat de game naar de Tweede Wereldoorlog zal gaan, dit kan je afleiden aan de pilotenbril en de twee leger-icoontjes bovenin naast de score.

De goggles kunnen ook hinten naar een soort customization voor je soldier. De minimap ziet er iets simpeler uit dan in BF1. Je health staat nu in het midden zodat je deze makkelijker kan zien. Het lijkt erop dat de UI wat meer ruimte over laat voor de daadwerkelijke gameplay. Grafisch ziet het er fenomenaal uit, vooral tegenover de Call of Duty reveal, die veel ‘klachten’ kreeg over de graphics.

Tweede Wereldoorlog, goed of niet?

De setting zal dus waarschijnlijk terug gaan naar 1939, waar dus ook de War Stories zullen beginnen. De tweede wereldoorlog, samen met de eerste die we in BF1 kregen, zijn de twee grootste industriële oorlogen ooit. Het feit dat Battlefield 1 zo accuraat mogelijk wilde zijn over de Eerste, kunnen we verwachten dat Battlefield V hetzelfde zal doen met de Tweede Wereldoorlog.

Niet iedereen zal blij zijn, gezien dat veel mensen hoopte op een moderne setting of een Bad Company Vietnam setting. Helaas kan DICE niet iedereen pleasen, maar laten we hopen dat de game net zo’n succes word als Battlefield 4, die tot op de dag van vandaag nog een redelijke playerbase heeft. Battlefield 1 was zeer zeker een succes, maar door een aantal aspecten heeft de game zijn pieken en dalen.

battlefield v setting DICE

Wat denk jij, zie jij graag de setting waar DICE naar hint? Of heb je liever de moderne shooter als BF3/4? Laat het ons weten in de comments! Spelers kunnen vanaf nu een gratis DLC oppikken voor Battlefield 1! Gisteren liet DICE informatie los over gameplay veranderingen en meer! De aankondiging komt op 23 mei om 22:00 op Twitch en YouTube!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek