Het nieuwe customization systeem van The Evil Within 2

The Evil Within 2

Bethesda heeft meer informatie gedeeld over hun survival-horror game, The Evil Within 2. Dit keer hebben ze in een post op hun blog meer laten weten over het nieuwe customization systeem van The Evil Within 2.

Vecht of vlucht. Sluip geruisloos door de wereld als een ninja of zet vallen en lok vijanden naar hun dood. In The Evil Within 2 kun je elke stap zorgvuldig plannen. Hierbij krijg je speciale customization opties voor Sebastian en zijn uitrusting om je te helpen jouw dochter te redden op de manier die jij wil. Met grotere gebieden en een zwaardere nadruk op de spelers keuze, heb je nog meer opties om te kiezen hoe je deze nachtmerrie gaat overleven.

Game Director John Johanas zei: “The world of The Evil Within 2 is full of possibilities,” “With some of the larger stages we’ve created, we’re opening Union up to the players’ wishes and unique playstyles. Through the layout of the world, as well as the crafting and customization systems in the game, we’re providing you with the freedom to take on the challenges in front of you however you choose.”

In deel 1 van de game gebruikte je Green Gel om Sebastian en zijn uitrusting te upgraden. Nu hebben ze in deel 2 deze twee gesplitst. De Green Gel blijft in de game maar is nu alleen te gebruiken om Sebastian te upgraden. Voor zijn uitrusting kun je nu Weapon Parts vinden in de game. Ook heeft de game een diep crafting systeem. Hiermee kunnen spelers hun gevonden voorwerpen gebruiken om wapens en munitie te maken.

Sebastian’s customization

De customization van sebastian krijgt 5 categorieën, health, combat, stealth recovery en athleticism. Met deze opties kunnen de spelers Sebastian upgraden naar hun speelstijl.

  • Health – Gooi wat Green Gel in de Health tree en geef jezelf een kans om een aanval te overleven die je normaal niet zou overleven. Dit is tevens de manier om Sebastian’s levens meter te verhogen.
  • Stealth – Naast een verhoogde bewegingssnelheid tijdens hurken kan de Stealth tree je toestaan om een Sneak Kill uit te voeren om de hoek vanuit cover.
  • Combat – Als je meer een vechtersbaas aan het bouwen bent kan de Combat tree je helpen om onder andere je melee damage te verhogen en de terugslag van wapens te verlagen.
  • Recovery – Upgrades in de Recovery tree zijn bijvoorbeeld, een verhoogde health recovery snelheid en de mogelijkheid om een Medical Syringe automatisch te gebruiken wanneer je fatale damage ontvangt.
  • Athleticism – Athleticism upgrade opties laten je jouw Stamina Gauge verhogen en geven je de kans om automatisch bepaalde type aanvallen te ontwijken.

The Evil Within 2 zal vanaf 13 oktober beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Iedereen die de game pre-ordered zal het bonus Last Chance DLC pack ontvangen. Deze bevat een exclusief wapen en meer bevorderlijke voorwerpen.

 

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek