De nieuwe Nuketown

Nuketown is een map die elke Call Of Duty speler kent, en dan bedoel ik ook echt dat er mensen zijn die 24/7 servers aanmaakte speciaal voor die map. Nuketown krijgt met de release van Black Ops 3 een compleet nieuw design..

Nuketown begon met de release van de eerste Black Ops een aantal jaartjes geleden, jullie zullen de map waarschijnlijk net als ik herinneren als een kleine, fast-paced map met twee huisjes, twee bussen en die rare legerjeep die de weg blokkeerde. Ze hebben in een livestream bekend gemaakt dat Nuketown 2015 zal releasen in Black Ops 3!

130129_otl_nuketown_town

Hierboven zie je de oude Nuketown in zijn volledige glorie, bij de nieuwe versie van deze map hebben ze alles ongeveer op dezelfde plek staan, maar dan met een hele futuristische sfeer, je zult de map weer gaan herkennen aan het feit dat alles staat waar het stond, de truck, het busje, de jeep.. Alles zal nog op dezelfde plek staan, maar of het er hetzelfde uit gaat zien, dat is maar de vraag. Wij hebben het antwoord voor je:

Nuketown

NOPE, de map ziet er compleet anders uit. Zoals gezegd alles staat op zijn plek, maar de layout is helemaal anders! Het voelt nu meer als een spaceship of iets dergelijks, ik persoonlijk vind de map er supertof uit zien, maar ik blijf de oude mappen altijd leuker vinden aangezien ik zelf niet zo’n Sci-fi fan ben, en dat is weer de game wel naartoe gaat. Er is een livestream geweest over de map en hier is ook een gameplay video uit gekomen:

Ik heb trouwens het idee dat die Pixel-achtige dingen die van de bus afkomen bedoelt zijn zodat mensen er niet overheen zullen gaan power jumpen, am i right? Maar dat terzijde ziet de design van de map er origineel en futuristisch uit. Ik denk dat de makers hier veel plezier aan hebben gehad en het past echt bij het thema van Black Ops 3.

Ga jij Black Ops 3 halen? Laat ons weten wat jij van de game of van de map vind in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek