De nieuwe spaaractie: Mario Kart Koins

Mariokart Koins

De meeste van ons herinneren zich waarschijnlijk nog wel de Flippo’s van vroeger. Hiervoor moest je kilo’s chips eten om je collectie compleet te krijgen. Vanaf nu is er een nieuwe spaaractie: Mario Kart Koins. Geen zorgen, hiervoor hoef je je niet scheel te eten aan de chips. Je krijgt deze Koins bij elke 15 euro aan boodschappen bij de Plus supermarkten.

Plus supermarkten bieden in samenwerking met Nintendo een nieuwe collectie munten aan: Mario Kart Koins. Je krijgt een munt bij elke 15 euro aan boodschappen of wanneer je een van de geselecteerde actieproducten koopt. Er zijn 24 verschillende Koins en 6 Rings verkrijgbaar. De Koins zijn gebaseerd op je favoriete Mario Kart characters en weapons. Je kunt je verzameling meenemen en bij elkaar houden door middel van een Kollektor. Deze is voor 2,50 verkrijgbaar aan de kassa van de Plus.

Mario Kart Koins

Rings

Het zakje wat je krijgt aan de kassa bevat niet alleen een Koin, maar ook een bijpassende Ring. Door je Koins te combineren met deze bijgeleverde Rings kun je er mee rollen, bouncen, flippen of spinnen. Indien je een handigheid ontwikkelt voor deze tricks kun je hier zelfs iets mee winnen! Laat je toffe truc zien in een video en maak hiermee kans op een Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe. Er wordt iedere week een winnaar gekozen door een bekende vlogger.

Limited Editions

Tevens zijn er een viertal munten geproduceerd in een gelimiteerde oplage. Vanaf 4 februari is er iedere week een andere Limited Edition verkrijgbaar. Je krijgt deze speciale munten door het kopen van speciale actieproducten. Deze munten worden uitgegeven in een speciale bewaardoos met een uniek nummer. De Limited Edition collectie bestaat uit Super Star, Green Shell, Fire Flower en Mushroom Koins.

Mario Kart Limited Edition Koins

Om op de hoogte te blijven van alle nieuws omtrent Mario Kart Koins en om te zien welke actieproducten extra Koins opleveren kun je hier kijken.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek