De Nintendo Switch is weer verkrijgbaar bij Bol.com Op=Op

Nintendo Switch

De Nintendo Switch doet het erg goed met de verkoop. De console haalt hoge verkoopcijfers voor de korte tijd dat die uit is. Het lijkt soms bijna onmogelijk om er zelf nog een te pakken te krijgen. Maar op dit moment worden ze bij bol.com weer verkocht.

Het is soms nogal frustrerend om een Nintendo fan te zijn. Ook dit jaar met de release van de Switch blijkt weer dat het soms moeilijk is om hun producten te krijgen. Maar op dit moment wordt de console op Bol.com verkocht. Het is echter wel moeilijk om hem te vinden. Als je namelijk het product zoekt, zul je hem niet vinden. Op een of andere manier heeft IGN Benelux uitgevonden dat die verkocht wordt en hebben ze een link geplaatst naar het product. Het betreft hier wel alleen de grijze versie, dus mensen die de gekleurde versie willen moeten nog even wachten. Je moet er wel snel bij zijn want voor je het weet, is die weer uitverkocht.

De console

De Nintendo Switch is uitgekomen op 3 maart 2017. Het is een combinatie tussen een handheld en een console. Op dit moment zijn er twee grote titels te koop voor de console, namelijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Mariokart 8 Deluxe. Beide titels zijn ook verkrijgbaar op de WiiU en dit heeft ook tot kritiek geleid op de Switch. Maar zoals al uit het bovenstaande blijkt, heeft deze kritiek de Nintendo fans niet tegen gehouden om de console toch in huis te halen. Naast de twee grote titels zijn er ook nog andere games verkrijgbaar zoals 1-2 Switch. En komend jaar zal er nog genoeg gereleased worden. Voorbeelden hiervan zijn Super Mario Odyssey en Splatoon 2.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek